DELL ANGELO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 96 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dell Angelo. Meer weten? Ontdek meer

24 nov 2022 om 22:30 Top, snel en heerlijk
21 nov 2022 om 9:55 Sorry maar voor zown lange wachttijd en dat je best wel veel betaald vond ik het tegenvallen.. Geen kaas of iets erbij.. De pasta was superzout en grote brokstukken vlees erin zou niet nog een keer bestellen jammer
19 nov 2022 om 12:18 Hald uur te laat, koud eten. Hier bestel ik niet meer
13 nov 2022 om 20:20 Next time I would like pizza to be sliced.
13 okt 2022 om 21:34 Super lekker!!
3 sep 2022 om 6:44 Heerlijke pizza, maar de fungi hadden gaarder gemogen. De bezorging was op de afgesproken tijd en de pizza was nog goed warm.
27 jul 2022 om 16:27 Eten was oké (porties zijn niet heel groot), maar duurde veel langer dan aangegeven voordat het eten bezorgd werd; 85 minuten wachten op een dinsdagavond vind ik erg lang, terwijl er 30 minuten stond aangegeven.
14 jul 2022 om 12:13 It was tasty.
13 jul 2022 om 0:57 De pizza was helemaal zacht (de randen).
12 jul 2022 om 20:48 Super lekkere pasta carbonara. Lijkt weinig maar is toch best veel. Bezorging nam even de tijd maar eten is heet gearriveerd.
30 jun 2022 om 0:50 Heel snel bezorgd en heerlijk eten. Lekker veel ham bij de meloen en ook genoeg garnalen in de pasta. Zeker voor herhaling vatbaar.